Har lest: Pappas prinsesse av Sigrid Beate Edvardsen

Pappas prinsesse - Sigrid Beate Edvardsen Sigrid Beate Edvardsen

Noen mennesker får alt, den ene tragiske hendelsen etterfølger den andre og man kan ikke annet enn beundre de som kommer seg styrket gjennom slike prøvelse. 

Sigrid Beates far misbrukte henne fra hun var seks år gammel og til hun var langt oppe i tenårene - han ødela henne for resten av livet, men Sigrid Beate tror ikke at han gjorde det av ondskap. Hun vet bare at det gjorde vondt - og at det fortsatt gjør vondt. 

22. juli 2000 dør faren til Sigrid Beate - han dør av et knivstikk i halsen og Sigrid Beate blir arrestert. Hun husker ikke hva som skjedde, bare at hun var med da faren ble drept med kniv. I et forsøk på å skåne søsteren og moren sin, tar hun på seg all skyld - hun skulle jo likevel ta sitt eget liv den kvelden, livet hennes var uansett slutt. Hun blir arrestert - dømt og fengslet i mange år. Mens hun soner, dør søsteren av en overdose. Hun har en sønn som hun ikke får fulgt opp, hun blir gravid mens hun soner dommen sin. Hun føder sin sønn og får sone under mildere forhold sammen med sin familie.

I dag er hun fri - hun bor sammen med sine to sønner, seks katter og en hund... Man skulle tro at hun nå endelig var ferdig soner og forsonet med sin fortid, endelig kunne skape seg et trygt og godt liv og se fremover. Men slik er det ikke; den eldste gutten er nemlig alvorlig syk. Han kan dø i morgen, neste måned eller om noen år. Men de har et håp om at legevitenskapen skal løse problemene som er knyttet til sykdommen hans og at han skal klare seg. Som jeg sa; noen mennesker får alt og det er ikke rettferdig.

Boka ble åpnet, og ikke lagt vekk før jeg hadde lest siste side - en forferdelig sterk og naken historie om livets grusomheter og den anbefales på det sterkeste! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits