Har lest: Ensomme hjerter av Lotte&Søren Hammer

Ensomme hjerter - Lotte Hammer Søren Hammer Morten Gaustad

Førstebetjent Konrad Simonsen og staben hans ved drapsavsnittet har hendene fulle med å samle trådene etter et voldsomt skytedrama på en skole. Samtidig blir et postbud funnet død. Etterforskerne oppdaget bildet av en jente fra skolen på mobiltelefonen hans, og på loftet har han innredet et fotogalleri med bilder av en kvinne som forsvant sporløst i slutten av 1960-årene. Det later til at alle ofrene har tilknytning til det avdøde postbudet, og leietakeren hans, en katolsk prest, vet åpenbart mer enn han vil fortelle, men dekker seg bak taushetsplikten. 


Nei, dette fungerte ikke for meg... Jeg leste og leste, kom aldri inn i historien og lurer veldig på hvor det ble av gutten bak skolemassakren... Når jeg var over halvveis leste jeg fortsatt bare "av gammel vane", men oppdaget at det var likegyldig for meg hvordan dette endte - så da klappet jeg sammen boken og går nå videre til nye leseropplevelser...

2 kommentarer

Isabella

25.06.2012 kl.18:01

Kjedelig at det skulle bli en slik leseopplevelse:) Tror jeg styrer unna denne da, enda den hørtes jo veldig spennende ut:) Ha en flott mandag!:)

ritaleser

25.06.2012 kl.21:03

Isabella: Takk for kommentar, min kjære, trofaste bloggleser:-)

Skriv en ny kommentar

hits