Har lest: Korsene av Jeffery Deaver

Korsene - Jeffery Deaver Tor Edvin Dahl
 
En politimann ute på patrulje får plutselig øye på noe merkelig i veikanten. Noen har satt opp et hjemmesnekret kors, et minnesmerke med en dato skrevet på et pappstykke. Men korset er ikke satt opp for å minnes noe som allerede har hendt. Datoen er neste dag. Den dagen finner politiet en savnet tenåringsjente i bagasjerommet på en bil. Hun er etterlatt der for å dø. Etterforsker Kathryn Dance blir satt på saken. Offeret fører henne på sporet av en ondskapsfull blogg, og jakten på den skyldige foregår både i den virtuelle og den virkelige verden. Og etter hvert dukker det opp flere kors.

Jeg vet ikke om det er Deaver som skriver mindre intelligent enn tidligere, eller om det er jeg som har lest for mye krim og dermed gjennomskuer måten å skrive og lage plot på, men jeg skjønte altfor tidlig hvem som var den skyldige i denne historien... Likevel er historien og boka god, godt skrevet og fengende lesning... Men jeg tror kanskje noen forfattere må lære seg å gi seg mens de er på topp - det er lett å bli skuffet når forventingene er høye (ref. Jo Nesbø).

Én kommentar

ritaleser

19.09.2011 kl.13:12

Sofie marie: Jeg sletter kommentaren din fra min blogg, det er ren markedsføring med link til nettsteder jeg ikke anbefaler. Rita.

Skriv en ny kommentar

hits