Har lest: Fare for gjentakelse av Chris Tvedt

Fare for gjentakelse - Chris Tvedt
 
Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne.
   Men rettssaken blir ikke helt som han hadde forventet. Og da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål og en følelse av å ha blitt lurt. Selv om Maja-saken er over i retten, er den ikke over for Mikael Brenne. Han vil vite sannheten og starter sine egne undersøkelser. Det skal han komme til å angre på.
   Maja-saken kaster lange skygger, og i skyggene er det flere som bærer på farlige hemmeligheter. Og flere som dør.
   Dessuten er det noen der ute som ikke liker Mikael Brenne...
 

 
Som jeg sa om den forrige boken til forfatteren: ett-døgns-krim... I denne boken gjennomskuet jeg til og med morderen og motivet ca halvveis i boken... Likevel synes jeg Chris Tvedt skriver så bra om forsvarerrollen og rettssaken og arbeidet rundt en rettssak, at jeg likevel synes boka i sin helhet er underholdende. Han sier selv i etterordet at han riktignok endrer litt på sannheten for at den skal passe inn i en kriminalroman, likevel spennende. Jeg gir meg ikke med Chris Tvedt sine bøker enda, men nå er jo ikke biblioteket oppe igjen før på tirsdag...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits