Har lest: De dødes bibliotek av Glenn Cooper

De dødes bibliotek - Glenn Cooper Frank Lie
 
Den 7. juli år 777 blir et guttebarn født på Isle of White. Det er en skjebnesvanger dag å bli født på, særlig hvis du er den syvende sønn av en syvende sønn.
   i 1947 gjør arkeologer på Isle of Wight et hel ekspesjonelt funn, så urovekkende at det må skjules for all ettertid.
   I mai 2009 går en drapsmann omkring i New Yorks gater, i mediene kjent som Dommedagsmorderen. Seks personer er hittil drept på høyst forskjellige måter, og befolkningen er vettskremt. Det eneste som knytter ofrene sammen, er at de har fått et kort i posten - et postkort som kunngjør dødsdagen deres...
 

Jeg trodde jeg var mettet på disse gammelt/nytt-mysterium som kan forandre hele verden-bøkene, men jammen meg dukker det opp en god og spennende bok igjen.
   Den snart pensjonerte FBI-agenten Will Piper må på jakt etter en seriemorder man aldri tidligere har sett maken til - som ikke har noen faste kjennetegn, utenom postkortet som blir sendt til ofrene... Og hva slags hemmeligheter bar gutten på, som ble født på Isle of Wight, den syvende dag i den syvende måneden i året 777 - syvende sønn av en syvende sønn... Som skrev rekker med navn og datoer - i en voldsom fart, bare med tid til å sove og spise imellom... Og hva skjuler seg egentlig på Area 51 i Nevadaørkenen i USA - er det romvesener og UFO'er amerikanerne holder skjult, eller finnes det ting der, som hvis de blir kjent kan vil komme til å utgjøre en verdenstruende fare?
 
Jeg har allerede bestilt oppfølgeren "Sjelens bok", den er en direkte fortsettelse til denne boken, og jeg gleder meg masse til å lese den. Dette var god og spennende underholdning:-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits