Har lest: Hjerterått av Chelsea Cain

Hjerterått - Chelsea Cain Torleif Sjøgren-Erichsen
 
Gretchen Lowell, kjent som Beauty Killer, er fortsatt på rømmen. Takket være pressens sensasjonsoppslag er hun blitt en ettertraktet kjendis mer enn en fryktet morder. Det vakre ansiktet hennes pryder magasinenes forsider uke etter uke, og det går rykter om hun ved enkelte tilfeller er blitt observert i traktene rundt Portland. Reporter Susan Ward har oppdaget en bisarr fan club, som feirer hver dag hun er på frifot.
   Archie Sheridan, som jaktet på Gretchen i 10 år, er fortsatt på sykehus. Alt gikk galt da han igjen prøvde å fange henne etter den vellykkede flukten fra fengselet. Når et nytt lik med Gretchens stempel - et hjerte - dukker opp, er Archie tvunget til å handle. Er det Beauty Killer som er på ferde, eller har kultbevegelsen omkring henne skapt en helt ny form for ondskap?
 

"Cain viser igjen sin usedvanlige evne til å trenge inn i psyken til sine karakterer... Underholdning som blander krim, horror og til og med et snev av komedie - kan bare ikke bli bedre enn dette" - Booklist.
 
Chelsas neste bok "Mørketid" foreligger nå på norsk og jeg gleder meg til å lese den. "Forholdet" mellom seriemordere Gretchen Lowell og etterforsker Archie Sheridan er utrolig intelligent beskrevet og bøkene følger dette forholdet på en måte at det ikke er mulig å slutte å lese:-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits