Har lest: Hjerterdame av Chelsea Cain

Hjerterdame - Chelsea Cain Torleif Sjøgren-Erichsen
 
Tre lik blir funnet i Portland Forest Park - på samme sted som etterforsker Archie Sheridan og hans kolleger fant Gretchen Lowells første offer 12 år tidligere. Gretchen sitter imidlertid bak lås og slå, og Archie frykter at nok en seriemorder er på ferde.
   Så skjer det utenkelige: Gretchen klarer å rømme fra fengselet. Det blir umulig for Archie å konsentrere seg om den nye saken. Han har ikke sett Gretchen på to måneder - han har flyttet tilbake til familien sin og sverget på at han aldri skal besøke henne mer - likevel fortsetter hun å hjemsøke ham. Han føler nesten lettelse over at hun har flyktet, for han vet at det bare er han som kan stoppe henne før hun begår nye drap, og han har en plan for hvordan han skal slippe unna taket hun har på ham, en gang for alle.

Dette er fantastisk krim, og jeg kan nesten ikke vente på neste bok "Hjerterått", som jeg har bestilt på biblioteket. "Det psykoseksuelle spiller mellom Archie og Gretchen er uendelig fascinerende og, utrolig nok, bånn troverdig - her sitter man klistret til stolen til siste slutt".
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits