Har lest: Ondskapens hjerte av Chelsea Cain

I ti år prøvde etterforsker Archie Sheridan og hans spesialgruppe å spore opp den mest aktive seriemorderen i det nordvestlige USAs historie. Så ble Archie lurt rett i en felle - han ble den vakre Gretchen Lowells siste offer. Men hvorfor, etter ti dager med grusom psykisk og fysisk tortur, slapp hun han fri og meldte seg for politiet?

   To år senere er en ny seriemorder på ferde i Portland. Archie, som sliter både fysisk og psykisk etter Gretchens behandling, kommer tilbake som leder for sin gamle spesialgruppe. Han ønsker at den unge journalisten Susan Ward skal følge ham i etterforskningen og skrive en artikkelserie om ham. Men jo mer Susan får vite om Archie, jo mer forstår hun at han skjuler noe. Hva skjedde egentlig de dagene han ble holdt fanget av Gretchen? Og kan han stoppe den nye morderen som skaper frykt og uhygge i Portland?


Vidunderlig krim - en morder med en mening, et motiv og en tanke bak. Anbefales på det sterkeste til de som liker krim - og jeg gleder meg masse til de neste bøkene til Chelsea Cain - Hjerterdame ligger allerede i ventebunken her hjemme:-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits