Har lest: Hypnotisøren av Lars Kepler

Hypnotisøren - Lars Kepler Henning J. Gundersen

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Joona Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlen, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang.


Denne boka var rett og slett fantastisk - spennende hele veien, og med en fantastisk oppbygning slik at når man er ferdig med et kapittel sitter med så mange spørsmål at man bare må lese videre.
   En annen genistrek med denne boka, og som jeg forskrekket plutselig oppdaget da jeg satt her en varm dag å leste; er at coveret rett og slett forandrer seg. Det er jo i utgangspunktet helt svart, med bare dette ansiktet, tittel og forfatter skrevet i hvitt. Og da jeg kommer tilbake etter å ha hentet meg en kaffekopp, er coveret helt lyst og det står en hel masse skriblerier på det:-) Jeg begynte jo selvfølgelig å lure på om jeg ikke lenger var ved mine fulle fem, men etter et google-søk oppdager jeg at det _er_ slik:-) Skikkelig tøft, men jeg tror det er mange som overser denne detaljen...

Gleder meg til Paganinikontrakten, som er Lars Keplers neste bok. Eller dvs. Lars Kepler er jo et pseudonym - jeg skal skrive om fenomenet Lars Kepler senere:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits