Har lest: Flaskepost fra P av Jussi Adler-Olsen

Flaskepost fra P - Jussi Adler-Olsen Erik Johannes Krogstad

Når etterforsker Carl Mørck via omveier får overlevert en gammel flaskepost, tror han at det nesten utviskede nødskriket den inneholder er resultatet av tilfeldige guttestreker. Men etter hvert som han og assistenten Assad får tydet mer og mer av brevet, går det opp for ham at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten viser seg å være eneste livstegn fra dem. Men hvem er disse guttene? Hvorfor har ikke foreldrene meldt dem savnet? Hva har skjedd med dem?

Carl og Assad trekkes lengre og lengre inn i en beregnende og følelseskald kidnappers nett, og snart skjønner de at tiden er i ferd med å løpe fra dem. Selv om det er gått mange år, er kidnapperen fortsatt aktiv. Marerittet tar ikke slutt.


Og DER var han tilbake ja:-) Jeg var så utrolig imponert over første boka hans, men ble litt skuffet over den andre. Den hadde ikke samme intensiteten som jeg hadde forventet - men nå er han tilbake, og Flaskepost fra P er Adler-Olsens beste bok. Det er også tydelig at det kommer flere bøker fra denne forfattere, for det er spørsmål omkring hovedpersonene som vi ennå ikke har fått svar på:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits