Ritualer av Mo Hayder

Like etter lunsj en dag i april, ni fot under vann, griper politidykker flea Marley i Bristol tak i en menneskehånd. At den ikke er festet til en arm, er foruroligende nok. Mer foruroligende er imidlertid at politiet neste dag finner nok en hånd - fra samme person. Hendene er amputert, og alt tyder på at offeret var i livet da det skjedde.

Politietterforsker Jack Caffreu, som nettopp er overført fra Metropolitanpolitiet til Drapsavsnittet i Bristol, har ansvaret for etterforskningen. Han forøker å legge bak seg det mislykkede privatlivet sitt, men hjemsøkes av tanken på broren som en gang forsvant. Caffrey og Flea, som har sine egne demoner å kjempe mot, oppdager snart at det dreier seg om hendene til en ung mann som nylig forsvant.

Jakten på ham, og på de som er ansvarlige for ugjerningen, fører de to politifolkene i kontakt med de mørkeste og mest kyniske elementene i Bristols underverden, der afrikansk overtro, rituelle lemlestelser, barneprostitusjon og narkotikamisbruk er ingredienser.

BOKEN ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits